Over ons

 

Over de docente
Mijn naam is Sandra, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Opgeleid voor en 12 jaar werkzaam in het onderwijs merkte ik op een gegeven moment dat de nadruk vooral op de cognitieve ontwikkeling van kinderen kwam te liggen, waardoor het sociaal emotionele aspect in mijn ogen niet voldoende aandacht kreeg.

Hier zag ik een uitdaging in en besloot op zoek te gaan naar een manier om alsnog betrokken te blijven bij de ontwikkeling van kinderen en ze iets mee te geven om zich in onze maatschappij staande te kunnen houden. Ik maakte kennis met de docentenopleiding voor kinderyoga aan de Jip & Jan academie van Helen Purperhart. Later heb ik verschillende opleidingen en trainingen gevolgd bij Holistisch opleiding & kindercentrum Arterre in Nijmegen. Hierdoor kwam ik tot een belangrijke ontdekking namelijk dat ik mijn vakgebied, mijn passie voor yoga en kinderen, op deze manier zou kunnen combineren en hiermee een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van kinderen.

Mijn doel is om op een vrolijke en ontspannen manier met kinderen bezig te zijn en ze te laten ervaren dat ze goed zijn zoals ze zijn. Dit helpt ze ook om buiten de yogales rust te vinden en vertrouwen te hebben in zichzelf. Kinderen inspireren me. Hun creativiteit, energie, levenslust, eerlijkheid en veel meer dan dat.

Spetter Yoga is ontstaan uit mijn wens om kinderen plezier te laten beleven zonder dat daar verwachtingen of eisen tegenover staan. Alles is goed. Je bent goed zoals je bent!
Ik ben ervan overtuigd dat als kinderen een positief zelfbeeld hebben en zich lekker in hun vel voelen zich dan pas kunnen gaan ontwikkelen.

Over Spetter

Spetter is ontstaan tijdens het bedenken van een naam en logo voor mijn kinderyogalessen. Zijn lieve, ondernemende uitstraling en zijn stoere kuif staan voor plezier, vrijheid en innerlijke kracht.

Samen met Spetter beleef je elke keer weer een nieuw avontuur.