flitsBestel nu het boek ‘Flits wil vliegen’.

Prijs: 6,50 euro (exclusief verzendkosten)

Spetter komt met spetterend boekje in de Kinderboekenweek 2014

Tijdens de Kinderboekenweek 2014 is het boekje ‘Flits wil vliegen’ gelanceerd.

Iza van Meggelen (10 jaar) schreef voor een schoolproject het bijzondere verhaal dat uit het leven gegrepen is met een happy end: “je bent goed zoals je bent”. Kinderen uit haar klas maakten er treffende tekeningen bij.

De uitgifte van dit boekje is een initiatief van Sandra Nuñez Conde van Kinderyoga Spetter en haar vurige wens om zoveel mogelijk kinderen en volwassenen te laten weten te laten ervaren dat je goed bent zoals je bent. Aan dit boekje is vol passie, enthousiasme en doorzettingsvermogen gewerkt door de kinderen en juf Claudia Mulder van groep 7 van Basisschool De Keerkring in Dordrecht. Een prachtig boekje om zowel thuis of in de klas aan kinderen voor te lezen.

De opbrengst van de verkoop van dit boekje gaat op verzoek van de auteur en haar klasgenoten naar Sportclub Redo in Dordrecht, een sportclub voor mensen met een verstandelijke handicap.

Flits in het AD

De 10-jarige Iza werd zo gepest, dat haar lerares het tijd vond voor échte actie. Het meisje uit Dordrecht schreef een boek, dat haar pesters met de neus op de feiten drukt. Het boek maakte diepe indruk op haar medeleerlingen en ligt nu zelfs in de winkel.
Klik hier om het gehele artikel te lezen.

Flits op Ouders van Nu

De 10-jarige Iza werd zo gepest dat haar juf met een bijzondere oplossing kwam: zij liet het meisje een boek hierover schrijven. Het verhaal raakte haar klasgenootjes in het hart en het boek ligt nu zelfs in de winkel.
Klik hier om het gehele artikel te lezen.

Bekijk hier het jeugdjournaal over Iza en Flits.

Het boek is te bestellen via onze website. Dit kan door onderstaand formulier in te vullen.

 

Uw naam (verplicht)

Straat + huisnummer (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Aantal exemplaren (verplicht)

Uw email (verplicht)

Evt. opmerkingen